Wegens uitbreiding van onze activiteiten in zowel binnen- als buitenland zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele personen voor de functie van:

Operator Verpakkingsmachine (fulltime)

In deze functie ben je onderdeel van een team van negen mensen, die zorgdragen voor onze verpakkingsafdeling. Je verricht zelfstandig productiewerkzaamheden zoals het opstarten, af- en bijstellen van de automatische verpakkingsmachines van onze producten. Je bent vaardig met geautomatiseerde systemen, je kan zelfstandig werken, beschikt over een flexibele instelling en je hebt bij voorkeur een Vapro-A opleiding gevolgd.

Shovelmachinist (fulltime)

In deze functie verricht je in een team van zes mensen allerlei werkzaamheden zoals het opslaan van grondstoffen, het samen-stellen van substraten en het laden van vrachtwagens, ondersteund door moderne machines.
Voor deze functie zoeken we een flexibel iemand met ervaring op een laadschop en affiniteit met machines. Je hebt gevoel voor techniek en bent vaardig in de omgang met geautomatiseerde systemen.

 

Heb je interesse in een van deze uitdagende functies met uitstekende arbeidsvoorwaarden, in een innovatieve organisatie? Graag ontvangen wij dan  je sollicitatiebrief met een overzicht van je opleiding(en) en je werkervaring.

Je sollicitatie kun je richten aan de heer H. Spreuwenberg. Voor meer informatie kun je ook bellen: (077) 366 93 90.

 

BVB Substrates | Euroveen B.V.  Postbus 8551, 5970 AB  Grubbenvorst
E-mail: vacature@bvb-substrates.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*