Werken bij Euroveen B.V. als monteur

BVB Substrates Euroveen is dé producent van substraten voor diverse segmenten.Als familiebedrijf hebben we al ruim 100 jaar ervaring en zijn we al jaren actief op de wereldmarkt. We hebben diverse productielocaties in Nederland, Duitsland en Zweden en we leveren aan 85 verschillende landen. BVB Substrates Euroveen bevindt zich in het Noord-Limburgse Grubbenvorst.

Duurzaamheid voorop

Bij BVB vinden we het belangrijk om aan de toekomst te denken en duurzaam te ondernemen. Want duurzaamheid is geluk voor iedereen, voor altijd. Hierbij kijken we niet naar één locatie, maar naar de hele keten. Zo doen we ons best om het milieu zo min mogelijk te belasten en een zo klein mogelijke footprint achter te laten.

Kwaliteit voor de klant

Bij BVB Substrates gaan wij voor de beste kwaliteit voor de klant. We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen, iedere dag. Wij leveren gespecialiseerd advies en producten op maat. Wij willen de kwaliteit van onze producten kunnen blijven garanderen, constant vernieuwen en optimaliseren.

Vacature monteur

Als monteur heb jij het heft in handen voor de optimalisatie van onze productie. Jij neemt producties van A tot Z onder de loep en ziet waar verbetering mogelijk is. Jij neemt graag initiatief en durft met een kritische blik te kijken. Jij zoekt uitdaging en voor jou voelt iedere dag werken als een dagje uit.

Ben jij monteur geworden omdat:

 • Jij ziet wat beter, sneller en slimmer kan?
 • Je processen wilt automatiseren, optimaliseren en innoveren?
 • Je bezig wilt zijn met elektrotechnische installaties en systemen?
 • En ook interesse hebt in mechanisch en pneumatisch?

En wil jij:

 • Werken met goed materieel, dat altijd op de goede plek ligt?
 • Werken met nieuwe én oude techniek?
 • Elke dag bezig zijn met andere machines en andere technieken?
 • Machines sneller, beter, en robuuster maken?

Dan hoor jij thuis bij BVB Substrates Euroveen.

Wij weten wat monteurs willen, en wij geven ze dat ook. Omdat wij zelf van het vak houden en zelf ooit zo begonnen zijn. Wij bieden een fulltime baan als monteur waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Jij bent er verantwoordelijk voor dat de productie zo snel, efficiënt en slim mogelijk door kan lopen.

Taken

In samenwerking met je collega’s van de onderhoudsafdeling ben je verantwoordelijk voor de reparaties en het onderhoud van onze gebouwen en productiemachines, zoals verpakkingslijnen, meng-installaties en transportsystemen. Je verricht preventief, periodiek en correctief onderhoud.

Ook analyseer je knelpunten, verhelp je storingen en zorg je voor de uitvoering van technische verbeteringen. Het werk is vooral elektrotechnisch en mechanisch.

Jij als persoon hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef. Je bent nauwkeurig, een teamplayer, flexibel en stressbestendig. Ook ben je bereid om storingsdiensten mee te draaien.

Werkomgeving vacature monteur BVB Substrates

Opleiding en vaardigheden

 • MBO werk- of denkniveau;
 • Opleiding werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar;
 • Praktijkervaring is een pre.

 

Interesse in deze fulltime functie?

Bij deze uitdagende, technische functie met behoorlijk wat verantwoordelijkheid bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een mooie plek in een innovatieve organisatie.

Stuur je motivatie en C.V. graag per mail naar vacature@bvb-substrates.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Hans Spreuwenberg via 077 366 93 90.

 

Download hier de vacature: monteur als pdf.

Vacature: monteur aan het werk BVB Substrates

Vacature: monteur werkomgeving BVB Substrates

Vacature monteur BVB Substrates materieel

Vacature monteur BVB Substrates

Vacature monteur BVB Substrates