Wegens uitbreiding van onze activiteiten in zowel binnen- als buitenland zijn wij voor onze locatie in Grubbenvorst op zoek naar enthousiaste, flexibele personen voor de functie van:

Junior Transportplanner M/V (fulltime)

TAKEN Als junior planner begin je met kleine transportopdrachten en een beperkt aantal auto’s. Je wordt gekoppeld aan een mentor die je zal begeleiden en waar je verantwoording aan aflegt. Na verloop van tijd ben je in staat zelfstandig de ingevoerde transportopdrachten in kaart te brengen en deze te vertalen naar een zo efficient mogelijke planning. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor chauffeurs en opdrachtgevers.

VEREISTEN Je weet als geen ander flexibel en professioneel te reageren, ook onder tijdsdruk. Je hebt van nature een gunfactor om op een zo prettig mogelijke manier het werk te verdelen. In je administratie ben je secuur en weet je overzicht te houden in je werk. Hierin wordt je ondersteund vanuit de backoffice. Als persoon weet je snel te schakelen en kun je, indien de situatie erom vraagt, zelfstandig de juiste beslissing nemen.

OPLEIDING EN VAARDIGHEDEN – MBO niveau 4 werk- en denkniveau – Goede beheersing van Office programma’s – Beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal – Kennis van plansystemen is een pré.

Vertel ons je motivatie om planner te worden en wie weet krijg jij deze mooie kans! Je reactie en C.V. kun je uiterlijk dinsdag 12 juni a.s. sturen aan ljeucken@bvb-substrates.nl
Voor meer informatie kun je bellen: (077) 366 93 90.

BVB Substrates | Euroveen B.V. Postbus 8551, 5970 AB Grubbenvorst
E-mail: ljeucken@bvb-substrates.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*