Wegens uitbreiding van onze activiteiten in zowel binnen- als buitenland zijn wij voor onze locatie in Grubbenvorst op zoek naar een enthousiast, flexibel persoon voor de functie van:

Allround Onderhoudsmonteur M/V (fulltime)

TAKEN
In samenwerking met je collega’s van de onderhoudsafdeling ben je verantwoordelijk voor de reparaties en het onderhoud van onze gebouwen en productiemachines, zoals verpakkingslijnen, meng-installaties en transportsystemen. Je verricht hieraan preventief, periodiek en correctief onderhoud. Ook analyseer je knelpunten en verhelp je storingen en zorg je voor de uitvoering van technische verbeteringen. Het werk is vooral elektrotechnisch en mechanisch.

VEREISTEN
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef. Je bent nauwkeurig, een teamplayer, flexibel en stressbestending. Ook ben je bereid om storingsdiensten mee te draaien.

OPLEIDING EN VAARDIGHEDEN
– MBO werk- en denkniveau
– Opleiding werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar
– Kennis uit praktijkervaring is een pré

Heb je interesse in deze uitdagende functie, met veel techniek en een behoorlijke verantwoordelijkheid? Wij bieden jou een baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden, in een innovatieve organisatie.

Vertel ons je motivatie om onze nieuwe onderhoudsmonteur te worden en wie weet krijg jij deze mooie kans! Je reactie en C.V. kun je uiterlijk donderdag 12 juli a.s. sturen aan vacature@bvb-substrates.nl
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans Spreuwenberg: (077) 366 93 90.

BVB Substrates | Euroveen B.V. Postbus 8551, 5970 AB Grubbenvorst

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*