BVB Research

Als BVB Landscaping hebben we de beschikking over twee laboratoria die vallen onder BVB Research. Wij werken hierin samen met diverse externe partijen en kunnen op deze manier substraten en granulaten zowel chemisch, fysisch als biologisch testen. Hiermee vergaren we voortdurend nieuwe inzichten die we doorvoeren in onze producten.

Kennisbijeenkomst

Heeft u met een groep gelijk of juist ongelijk gestemde behoefte aan meer informatie over bodemverbeteraars, bomengranulaten of andere groeiplaatsen die gebruikt worden in stedelijk gebied. Trek dan met ons op en we kunnen samen een innoverende middag organiseren. BVB Landscaping heeft diverse eigen locaties met geschikte ruimtes, maar het kan natuurlijk ook op een externe locatie.

BVB College

 

BVB college is opgericht als kennisplatform voor gemeentes ingenieurs en andere partijen die graag geïnformeerd worden over groeiplaatsen voor bomen in stedelijk gebied. Wilt u eens vrijblijvend bijgepraat worden over alles dat zich onder het maaiveld afspeelt, dan organiseren we samen een BVB collage kennismiddag. U zult verstelt staan van de mogelijkheden en opgezadeld worden met nuttige informatie.

Voor meer informatie neemt contact op met een van onze adviseurs.