Naast producten voor de professionele markt, levert BVB substrates een breed assortiment voor de consumentenmarkt, van potgronden tot extra plantenvoeding. Van universele potgronden tot speciale mengsels voor bijvoorbeeld rozen, buxussen en heide. Maar ook voor aanverwante tuinartikelen kunt u bij ons terecht. Denk aan oplossingen voor daktuinen, en bemestingsproducten.

Compleet assortiment voor de consumentenmarkt

Naast producten voor de professionele markt voert BVB Substrates een uitgebreid assortiment producten voor de consumentenmarkt. Deze producten worden verkocht via tuincentra. In onze productcatalogus is het assortiment te vinden. Daarnaast produceren wij op maat mengsels voor private labels.

Vragen over Gardening?

Neem direct contact op met verkoop binnendienst


gardening@bvb-substrates.nl
+31 (0) 77 366 93 99

Potgronden

BVB Substrates produceert potgrond en bodemverbeteraars voor zowel eigen merken als voor private labels. Onze eigen labels zijn Jardino, Jardino Basic, Jardino Bio en VAM. Ons assortiment bestaat ondermeer universele potgrond, terrasplantengrond, moestuingrond, tuinaarde, zaai/stekgrond en mengels voor speciale toepassingen zoals orchideeën, rozen, heide of cactussen.

Meststoffen

Om planten optimaal te laten groeien en bloeien hebben ze naast water en licht ook voeding nodig. De Jardino lijn bestaat ondermeer uit vloeibare meststoffen en vaste meststoffen zoals korrels. Naast reguliere meststoffen levert BVB Substrates ook biologische meststoffen met organische toevoegingen.

Hydrokorrels

Hydrokorrels zijn speciale kleikorrels die door verhitting uitzetten (geëxpandeerde kleikorrels). Dergelijke hydrokorrels worden gebruikt voor een groot scala aan toepassingen, zoals kantoorbeplanting, substraat en als isolatiemateriaal in de bouwsector. Hydrokorrels zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Hydrokorrels zijn poreus waardoor ze water kunnen opnemen, maar ook weer kunnen afgeven.

Bodembedekkers

Bodembedekkers worden in de tuin gebruikt ter bescherming van bomen en struiken. Het verhindert het binnendringen van ziekteverwekkers en beschermt tegen hitte, kou en vochtverlies. De tuin wordt onderhoudsvriendelijker doordat onkruid minder snel groeit. Tot slot heeft het een decoratieve functie. BVB Substrates levert natuurlijk bodembedekkers zoals schors, cacoadoppen en Color Wood.

Urbanscape

Urbanscape is een lichtgewicht groendakoplossing. Een groendak is een mooi, milieuvriendelijk en gezond alternatief voor teer-, kiezel- of golfplatendaken. Een groendak heeft tal van nuttige eigenschappen en is onderhoudsarm. Urbanscape kan worden aangelegd op de bestaande dakbedekking. Download hier de volledige brochure.