Toepassingen

BVB Substrates produceert groeimedia voor een groot aantal uiteenlopende toepassingen. Voor elke toepassing geldt dat we samen met de klant op zoek gaan naar de meest geschikte oplossing. We maken mengsels op maat die zijn toegespitst op uw kweekmethoden en de eisen van de specifieke gewassen. BVB Substrates is onder andere gespecialiseerd in substraten voor de champignonteelt en de zachtfruitsector. Ook bij de opkweek en vermeerdering van jonge planten, sierkweek en boomkwekerijen kunnen we u voorzien van gedegen advies en uitmuntende substraten.

Retail

Naast producten voor de professionele markt, levert BVB Substrates een breed assortiment voor de consumentenmarkt, van potgronden tot extra plantenvoeding. Ook voor aanverwante tuinartikelen zoals oplossingen voor daktuinen en bemestingsproducten kunt u bij ons terecht. Al deze producten worden verkocht via distributeurs zoals tuincentra. Daarnaast produceren wij mengsels op maat voor private labels.

Lees hier meer over onze consumentenproducten.

Landscaping

BVB Landscaping is een aparte tak binnen BVB Substrates die volledig is gespecialiseerd in het adviseren over groen in openbare locaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groen rondom snelwegen, wandel- en fietspaden of aan de ondergrond van recreatieplekken of begraafplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over openbaar groen, daktuinen en sportvelden.