Medicinale Cannabis

Cannabisplanten die gebruikt worden voor de productie van medicinale cannabis of wiet hebben in elke groeifase specifieke behoeftes. BVB Substrates biedt substraten voor medicinale cannabis die aansluiten op deze behoeftes. Zo bieden wij gespecialiseerde substraten voor moederplanten, mengsels die de vegetatieve groei stimuleren en substraten die de ontwikkeling van bloemen en knoppen ondersteunen.

Gespecialiseerde groeimedia voor de beste opbrengst

Doordat de planten zich snel ontwikkelen is de productiecyclus van medicinale cannabis vrij kort is. Om optimale resultaten te krijgen, is het belangrijk dat de substraten die worden gebruikt voor medicinale cannabis de verschillende stadia van de planten goed ondersteunen.

Jonge zaailingen en stekken hebben bijvoorbeeld een luchtig mengsel nodig dat een snelle wortelontwikkeling ondersteunt. Tijdens de bloeifase van de plant is de stabiliteit van de pH-waarde juist weer van groot belang. BVB Substrates biedt verschillende mengsels voor verschillende teeltstadia. Door het juiste substraat te kiezen, kan op efficiënte wijze de opbrengst gemaximaliseerd worden.

Al onze substraten worden op maat geproduceerd om exact aan de specifieke behoeften per kweker te voldoen. Zo worden niet alleen de eisen van de plant meegenomen in de samenstelling van het mengsel, maar houden we bijvoorbeeld ook rekening met de teeltomstandigheden op locatie en de beschikbare waterkwaliteit.

BVB Substrates PRO-Line

PRO-Cuttings

De PRO-Cuttings substraten bieden de ideale oplossing voor de opkweekfase van medicinale cannabis. Met deze substraatmengsels creëren we optimale omstandigheden voor een zeer snelle en sterke beworteling. De samenstelling van het substraat biedt goede grip, zorgt voor een zeer hoge luchtporositeit en heeft een goede waterretentie.

PRO-Buds

Deze substraten voor medicinale cannabis hebben een sterke structuur die van groot belang is tijdens de bloeifase van cannabisplanten. Deze substraten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit, steriele en schone grondstoffen, van gecontroleerde oorsprong. De PRO-Buds productlijn van BVB Substrates is de optimale oplossing voor sterke groei.

PRO-Stock

Deze gespecialiseerde productlijn bevat substraten die moederplanten volledig ondersteunen. PRO-Stock biedt een stabiele en sterke structuur en is gemaakt van de beste steriele en schone materialen. Gebruik BVB Substrates PRO-Stock voor moederplanten om optimale prestaties in de plant naar boven te halen.

Meer informatie

Neem contact met ons op voor een offerte voor de beste substraatmengsels om uw planten optimaal te ondersteunen en het beste resultaat te behalen.

Neem contact op
Disclaimer: Noch Kekkilä-BVB, noch haar medewerkers zijn telers of fabrikanten van cannabis. Noch Kekkilä-BVB, noch haar medewerkers pleiten voor, of moedigen de teelt van marihuana aan. Kekkilä-BVB en haar werknemers doen enkel zaken doen met door de staat gelicentieerde, of door de staat goedgekeurde marihuana-ondernemingen, die actieve licenties hebben en voortdurend de lokaal geldende wetgeving naleven.

Klantverhalen & Teelttips

Lees meer nieuws