Retail

Met 13 productielocaties door heel Europa, meer dan 500 werknemers en verkoop naar meer dan 100 landen is Kekkilä-BVB de grootste Europese producent van substraten op het gebied van duurzame tuinproducten voor de professionele tuinbouw en consumentenmarkt. Gegroeid vanuit de professionele markt leveren wij de hoogste kwaliteit, waarbij duurzaamheid gewaarborgd is. Al onze producten bevatten gemakkelijk te begrijpen instructies om op een veilige en duurzame manier van onze producten te genieten. Daarnaast produceren wij mengsels op maat voor private labels. Onze producten zijn gecertificeerd door Quality Mark Good Soil.

Private label

BVB Substrates is gespecialiseerd in het verpakken onder private labels. We werken nauw samen met retailers om producten te ontwikkelen die aansluiten bij hun tuinproductcategorie. Daarbij houden we rekening met de behoeften vanuit de markt en kunnen daarom inspelen op de trends. Op die manier stellen wij het juiste product samen voor de retailer. Onze kracht ligt op uitgebreid, diepgaand inzicht in consumenten, klanten en trends binnen de tuinindustry.

Naast het aanbod voor private labels, bieden we ook verschillende merken en producten voor uw groencategorie, zoals Jardino, Jardino Basic, Florentus en Amica.

Samen groeien voor een betere toekomst

Samen met onze klanten en stakeholders kunnen we een toekomst creëren waarin we allemaal, als sector, in staat zijn om de wereldwijde uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te gaan en op een duurzame manier omzet te genereren. Samen groeien voor een betere toekomst.

Neem contact op met BVB Retail!

gardening@bvb-substrates.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 77 366 93 99

Kekkilä-BVB Research

Kekkilä-BVB Research voert kwaliteitscontroles uit op grondstoffen en eindproducten, borgt monsterafnames en analyses binnen het kwaliteitssysteem en draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe substraten. Kekkilä-BVB Research beschikt in Nederland over eigen laboratoria, daarnaast beschikt ons onderzoekscentrum ook over laboratoria en onderzoeksmiddelen in Finland.

Quality Mark Good Soil

Quality Mark Good Soil (QMGS) is een onafhankelijk keurmerk voor potgronden voor de consumentenmarkt. QMGS garandeert de kwaliteit, veiligheid, samenstelling, zuiverheid en bruikbaarheid van het product. Ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, aandacht voor milieuaspecten en verantwoording van productmanagement maken deel uit van het keurmerk.De QMGS-certificering wordt uitgevoerd door Control Union, een onafhankelijk en wereldwijd opererend certificeringsinstituut.

Deze merken voeren onze producten

Ander andere onderstaande merken voeren onze producten met Keurmerk Goede Grond. Lees hier meer over dit onafhankelijke keurmerk.
Logo's Moeder Aarde, Garden Feelings, Humu Forte, Jumbo, Plus, Formido, Florentus, BioBizz, Central Park. Deka, Hoogvliet, Coop, Aldi, Praxis, Jan Linders, Boni, Deen, Poeisz