Online video platform

Wist je dat we al onze animaties, referentievideo's en instructievideo's hebben verzameld op ons eigen online videoplatform? Zo vind je al onze content eenvoudig bij elkaar.

Nieuwe verpakkingen

In de afgelopen maanden zijn de nieuwe verpakkingen van onze vertrouwde producten geïntroduceerd bij klanten. Nog niet alle producten worden in de vernieuwde designs geleverd, maar dat zal binnenkort wel het geval zijn.

Innovatiepartner Delphy ISFC

Kekkilä-BVB is via substraatmerk BVB Substrates innovatiepartner geworden van Delphy ISFC. Middels deze samenwerking richten wij ons op de ontwikkeling en verspreiding van kennis binnen de zachtfruitsector. Door deze sterke binding tussen onafhankelijke onderzoekspartners en de sector verwachten wij een belangrijke bijdrage te kunnen leveren middels relevante innovaties.

Verbeteringen fruitteelt in Servië

Vorige maand zijn de lokale voorbereidingen voor het “Netherlands Small Fruit Solutions” project van start gegaan. Dit is een project met een looptijd van drie jaar waarbij het doel is om de oogst en kwaliteit van bessenteelt in Servië te verbeteren.

Grow21 Festival by Kekkilä-BVB

Over een paar weken vindt het online Grow21 Festival plaats! Tijdens dit evenement voor de tuinbouwsector betreden verschillende experts het virtuele podium om kennis en inzichten te delen.

Open Dag voor werkzoekenden – De Lier

Op zaterdag 5 september organiseren we op onze productielocatie in De Lier een open dag voor werkzoekenden. Tussen 10-12 uur kun je een kijkje nemen in ons bedrijf en met enkele werknemers praten over openstaande vacatures. Om de voldoende afstand onderling te kunnen verwezenlijken is het van belang dat je je van tevoren aanmeldt. Op die manier kunnen we de bezoekers in groepen verdelen en gespreid rondleiden.

Interview in Boom in Business

Eerder deze maand publiceerde vakblad "Boom in Business" een artikel waarvoor ze onze Sales Advisor Bram van Bommel en Sales Director Johan van Geest gesproken hebben. In het artikel wordt de huidige stand en de verwachte toekomst van substraten voor de boomkwekerij besproken.

Interview: Blumenparadies Hasselt

Midden tussen de Duitse steden Kleef, Kalkar en Goch ligt Blumenparadies Hasselt. Het hart van elke tuinier gaat sneller kloppen bij het brede assortiment dat dit tuincentrum op 5.500 vierkante meter biedt. Perk- en balkonplanten, rozen, hortensia’s en kamerplanten zijn enkele specialiteiten. ‘Met kant-en-klare concepten proberen wij klanten te verrassen. De speciale Jardino-potgronden van BVB Substrates passen daar perfect bij’, vertelt bedrijfsleider Richard Aymans.

Interview Gipmans Planten

Plantweerbaarheid is een belangrijk thema voor Gipmans Planten. Als Erik Gipmans denkt aan duurzaam telen, dan wil hij dat gewasbeschermingsmiddelen plaatsmaken voor planten die zelf in staat zijn om ziekteverwekkers te weren. Substraten zijn voor hem belangrijk, want ze voegen kwaliteit toe aan het begin van de keten. ‘De vraag om duurzame substraten is zeer actueel, zodat wij onze producten goed in de markt kunnen zetten’, vindt hij.

Ondersteuning op afstand

Net als vele anderen werken onze Sales Advisors momenteel vanuit huis. Hoewel er doorgaans een hoop klantbezoeken op de planning staan, gebruiken ze nu nieuwe manieren om kwekers te kunnen blijven helpen.