Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in onze dagelijkse activiteiten en de activiteiten van onze klanten. Hier leggen we kort uit welke rol we hierin willen vervullen.

Wetgeving

De Europese Unie heeft ambitieuze doelen gesteld om de gevaarlijke gevolgen van klimaatverandering tegen te gaan. De gestelde doelstelling is dat de uitstoot van broeikasgassen in 2030 met 40% verminderd is. Om dit te bereiken moeten Europese bedrijven tegen 2020 al 20% minder broeikasgassen produceren.

 

Voor de tuinbouw betekent dit kansen en uitdagingen. Gedreven door regelgeving en de vraag van de consument, zullen telers en tuinarchitecten die erin slagen de klimaatdoelstellingen te bereiken of te overtreffen, zeker als winnaars verschijnen.

 

Achieving together

Bij Kekkilä-BVB zijn we hier om onze klanten op weg te helpen. We hebben al diverse hulpmiddelen ontwikkeld. Een van deze hulpmiddelen is de milieukostenindicator, die onze klanten helpt te begrijpen hoe duurzame keuzes hun financiële resultaten beïnvloeden. Door onze bewezen expertise in organische substraten te delen met klanten en partners, kunnen we samen groeien voor een betere toekomst.