BVB SUBSTRATES BESCHIKT OVER DIVERSE KEURMERKEN EN CERTIFICERINGEN WAARONDER ISO EN RHP. ZO BENT U VERZEKERD VAN DE HOOGST MOGELIJKE KWALITEIT EN VEILIGHEID.

ISO

BVB Substrates is ISO-gecertificeerd. ISO is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Volgens deze standaard moet het kwaliteitsbeleid op papier staan en moet dit beleid bekend zijn bij alle medewerkers. De organisatie moet zorgen voor het verhogen van de klanttevredenheid, door te voldoen aan de eisen en wensen van de klanten en aan de wettelijke eisen die van toepassing zijn op het product of de dienst van de organisatie. Daarnaast moet de organisatie de bedrijfsprocessen beheersen en dit tevens kunnen aantonen. Nadat een externe audit heeft plaatsgevonden, kan de organisatie een certificaat ontvangen waaruit blijkt dat zij voldoet aan de eisen van de standaard. Dit is een teken voor de organisatie en haar klanten dat de organisatie op een vooraf gestelde en gestructureerde manier aan kwaliteitsmanagement (zorg, beheersing en borging) doet.

RHP

BVB Substrates is RHP gecertificeerd. RHP is sinds 1963 het Europese kenniscentrum voor potgrond en substraat (teeltmedia) voor de professionele tuinbouw en de consument. Indien u een kweker bent en de kwaliteit van uw eindproduct hoog in het vaandel heeft staan, bent u bij RHP aan het goede adres. Ook als u een tuinliefhebber bent en gegarandeerd wilt zijn van kwalitatief goede en schone potgrond, bent u bij RHP aan het goede adres. Het streven van RHP is het constant verbeteren van de ontwikkeling van kennis van en inzicht in grondstoffen. Ook wordt veel aandacht besteed aan risicobeheersing en kwaliteitsverbetering. Deze onderwerpen vragen om een actief kwaliteitsbeleid (in de vorm van bedrijfsbezoeken door de technisch adviseurs van RHP), het analyseren van risico’s en correctieve en preventieve maatregelen. Substraten, aanvulgronden en bodemverbeterende materialen met het RHP-keurmerk zijn stabiel en garanderen een optimale voedingsbodem.Voor meer informatie over RHP, kunt u kijken www.rhp.nl.

Keurmerk Goede Grond

Keurmerk Goede Grond is een onafhankelijk keurmerk voor potgrond en is ontwikkeld om de kwaliteit en gebruiksveiligheid van het product te waarborgen. Maar dat is niet alles, ook maatschappelijk verantwoord ondernemen, oog voor milieuaspecten en verantwoording van productbeheersing zijn onderdeel van het keurmerk. Lees meer over dit keurmerk op: http://www.keurmerkgoedegrond.nl/

RAL Gütezeichen

Onze hobby producten voor de Duitse markt worden geleverd met het keurmerk RAL Gütezeichen. RAL Gütezeichen is een kwaliteitswaarborging met een hoge standaard. Dit helpt de consument een verstandige keuze te maken.

BSB/KOMO

De producten die BVB Substrates levert voor openbare ruimten zijn BSB en KOMO gecertificeerd. Het BSB productcertificaat heeft te maken met de milieuhygiënische eigenschappen en prestaties van grond en een KOMO® productcertificaat gaat over de bodemkwaliteit.

BRL 9341 Certificaat en BRL 9335 Certificaat