Nieuwe verpakkingen

In de afgelopen maanden zijn de nieuwe verpakkingen van onze vertrouwde producten geïntroduceerd bij klanten. Nog niet alle producten worden in de vernieuwde designs geleverd, maar dat zal binnenkort wel het geval zijn.

De verpakking van uw vertrouwde substraatmerk heeft een moderne en frisse rebranding gekregen! Misschien heeft u deze nieuwe ontwerpen al op onze website of in uw laatste bestellingen gezien.

BVB Substrates packaging

Met dit nieuwe verpakkingsdesign willen we recht doen aan onze moderne en state-of-the-art producten. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat de uitstraling van onze producten recht doet aan de prestaties die het substraat levert.

Van oud naar nieuw

Nog niet alle bestellingen worden verpakt in de nieuwe zakken en folies. Omdat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan en onze ecologische voetafdruk waar mogelijk willen beperken, blijven we de oude verpakkingen die we nog op voorraad hebben gebruiken totdat ze op zijn, in plaats van deze weg te gooien.

Zodra onze voorraad op is, wordt de verpakking vervangen voor deze nieuwe designs. In toekomstige bestellingen zullen klanten onze gemoderniseerde verpakkingen kunnen verwachten.

Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

Met deze rebranding hebben we niets veranderd aan de inhoud van de verpakking. Klanten kunnen nog altijd vertrouwen op dezelfde hoge kwaliteit substraat die ze gewend zijn.