Registreer nu gratis!

ONDERWERPEN

 • Champignons kweken in Australië

  Interview: Nick Femia (mede-eigenaar SA Mushrooms)

 • Kweken voor smaak in champignons

  Gastspreker: Arend van Peer – Wageningen University & Research

 • Hoogwaardige productie: Onze nieuwe dekaardefabriek

  Rein van Grieken – Kekkilä-BVB

 • Veen-gereduceerde dekaarde met bio-stimulanten  – Bioschamp project

  Gastspreker: Jaime Carrasco – CTICH

Registreer gratis!

Datum: 6 oktober Tijd: 08:00 -09:30 CEST Taal: Engels Kun je het live webinar niet bijwonen? Geen zorgen, meld je gewoon aan en ontvang de opname achteraf.

Naar de registratiepagina (EN)

SPREKERS

 

Rein van Grieken Rein van Grieken
Business line manager Mushrooms
Kekkilä-BVB
Rein is een van de experts van Kekkilä-BVB als het gaat om de internationale champignon- en blauwebessenindustrie.

Reizen is altijd een onderdeel geweest van Rein’s leven en hij houdt van de vrijheid die het met zich meebrengt en de manier waarop het hem als persoon helpt te groeien. Als gevolg hiervan heeft hij veel verschillende champignonkwekers over de hele wereld bezocht en ondersteund.

Arend van Peer - WUR Arend van Peer
Team leader Mushroom Research
Wageningen University & Research
Arend van Peer werkt als teamleider Mushroom Research op de afdeling Plantenveredeling van Wageningen University & Research.

Zijn interesse voor schimmels begon tijdens zijn master Biologie aan de RijksUniversiteit Groningen. Arend was geïntrigeerd door hun fysiologie, genetica en biotechnologische toepassingen. Tijdens het schrijven van zijn proefschrift, realiseerde hij zich al snel dat studies over toepassingen van paddenstoelenvormende schimmels, nog maar net in opkomst waren. Een hele onbekende en opwindende wereld wachtte op verkenning!

Jaime CTICH Jaime Carrasco
CTICH
Dr. Jaime Carrasco werkt als onderzoeker bij ASOCHAMP-CTICH (Spanje). Daarnaast is hij academisch onderzoeker bij de University of Oxford op de afdeling plantwetenschappen. Jaime is de innovatiemanager voor het BIOSCHAMP-project, een door de EU gefinancierd onderzoeksproject dat tot doel heeft een alternatieve en duurzame veen-gereduceerde dekaarde met biostimulanten voor de paddenstoelenindustrie te ontwikkelen. Daarnaast streeft het project ernaar om de afhankelijkheid van en de behoefte aan pesticiden te verminderen en bij te dragen aan het verbeteren van de productiviteit, de duurzaamheid en de winstgevendheid van de Europese champignonsector.

 

 

KOMT EEN ANDERE TIJD BETER UIT?

We organiseren dit Engelstalige webinar op 6 oktober om 08:00u CEST.

Als dit botst met je schema, sluit je dan later die dag aan bij de tweede live-sessie om 15:00 CEST! We organiseren dan nogmaals hetzelfde webinar met de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens een live Q&A-sessie met onze experts.

Klik hier om je aan te melden voor de sessie van 15:00u (CEST)!