Landscaping

BVB Landscaping is specialist in het ontwikkelen en produceren van substraten voor alles wat groeit in de openbare ruimte.

Eerdere projecten

Diverse projecten waarbinnen wij ons steentje bijgedragen hebben met substraten specifiek ontwikkeld voor het verbeteren van groeiplaatsen voor bomen, de aanleg van daktuinen of sport- en golfvelden.

Bekijk hier onze vlogs

BSB/KOMO

De producten die BVB Substrates levert voor openbare ruimten zijn BSB en KOMO gecertificeerd. Het BSB productcertificaat heeft te maken met de milieuhygiënische eigenschappen en prestaties van grond en een KOMO® productcertificaat gaat over de bodemkwaliteit.

BRL 9341 Certificaat en BRL 9335 Certificaat

Andere certificaten

ECAS RHP-Keurmerk BVB Substrates 2019 NL

BVB Substrates info PFAS

Afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom PFAS en ander vervuilende stoffen in de bodem. BVB Landscaping is in deze periode druk bezig geweest met de recepturen zodat onze substraten schoon en vrij toepasbaar blijven. Dit is ons gelukt! Heeft u een gebiedseigen grond die PFAS bevat, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij hebben ervaring met het opwaarderen van gebiedseigen grond tot bijvoorbeeld Teelaarde, Teelgrond, Bomenzand en Bomengrond. U hoeft de grond dan niet te verplaatsen en kunt het lokaal hergebruiken. Wel zo duurzaam.

Bekijk hier onze video: BVB Substrates info PFAS

Milieuhygienische verklaring PFAS

BVB Landscaping contact

Neem contact op voor een bestelling/offerte-aanvraag:

T: +31 174 53 54 18

E: landscaping@bvb-substrates.nl

Of neem direct contact op met één van onze adviseurs