Landscape Day

Op zondag 20 oktober was het International Landscape Day. Om die reden staat Landscaping deze week extra in de spotlight bij BVB Substrates.

Landscape Day

BVB Substrates organiseert ter ere van International Landscape Day een uniek BVB College gericht op gemeentes, civiele aannemers en groenaannemers. In deze masterclass gaan we in op het belang van het juiste substraat voor civiele werken.

De datum en aankleding van dit BVB College zal later, in samenspraak met de deelnemers besloten worden. Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met onze adviseur Landscaping: Margie Schevers-Wiggelo.

 

Dringende vragen rondom PFAS?

In de afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom PFAS en ander vervuilende stoffen in de bodem. Om u snel duidelijkheid te geven hierover hebben wij een korte infromatievideo gemaakt.

Klik hier om de video te bekijken.

BVB Landscaping is in deze periode druk bezig geweest met de recepturen zodat onze substraten schoon en vrij toepasbaar blijven. Dit is ons gelukt! Heeft u een gebiedseigen grond die PFAS bevat, dan kunt u ook contact met ons opnemen.