Kennisplatform

Heeft uw organisatie behoefte aan informatie over bomengranulaten, bodemverbeteraars of groeiplaatsen in bijvoorbeeld stedelijk gebied? BVB Landscaping organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten en presentaties voor gemeenten, aannemers en andere doelgroepen. Een goede manier om kennis uit te wisselen over het belang, de productie, kwaliteit en mogelijkheden van substraten in het openbaar groen.

Webinars

BVB Landscaping organiseert met regelmaat webinars over de rol van substraten in het openbaar groen. Tijdens een live verbinding met interessante gastsprekers worden verschillende toepassingen van groeimedia besproken, wordt er kennis gedeeld met het online publiek en passeren interessante ontwikkelingen in het openbaar groen de revue.

De webinars worden via het LinkedIn-kanaal van BVB Landscaping aangekondigd.

Kennisbijeenkomsten

BVB Landscaping organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten, zowel extern als op eigen locatie. Innoverende middagen, met als doel voorlichting en kennisuitwisseling.

De bijeenkomsten worden geleid door Jarno van Veelen, BVB Landscaping adviseur en European Tree Technician, en Marc Spierings, business manager Landscaping Benelux.

Neem voor informatie over onze kennisbijeenkomsten contact op via +31 174 535418 op via landscaping@bvb-substrates.nl.

Presentaties & workshops

Heeft uw organisatie behoefte aan informatie over bomengranulaten, bodemverbeteraars of groeiplaatsen in stedelijk gebied? BVB Landscaping kan bij u op locatie een presentatie of workshop verzorgen over het door u gewenste onderwerp. Een interactieve middag, met als doel kennisuitbreiding van uw medewerkers.

De presentaties worden verzorgd door Jarno van Veelen, BVB Landscaping adviseur en European Tree Technician, en/of Marc Spierings, business manager Landscaping Benelux.

Neem voor informatie over onze kennisbijeenkomsten contact op via +31 174 535418 op via landscaping@bvb-substrates.nl.

GROW landscaping magazine

Ons magazine GROW staat bol van informatie over de substraatproducten van BVB Landscaping. Maar u krijgt meer dan alleen een indruk van onze producten.

Het magazine dient als platform voor vakmensen uit de branche die een rol hebben gespeeld in bijzondere projecten. Tevens zal het magazine technisch-inhoudelijke kennis en ontwikkelingen behandelen en projecten tonen waar wij als team trots op zijn. Let’s GROW together.

Het magazine is te bekijken/downloaden in PDF via deze link. Een hard copy is aan te vragen via landscaping@bvb-substrates.nl.