Halfverharding

Voor een mooie en natuurlijke uitstraling van wandel- en fietspaden, begraafplaatsen, campingpaden en jeu-de-boulesbanen. Gemakkelijk aan te leggen en direct betreedbaar. Diverse kleuren en structuren, past mooi in de natuur.

Halfverharding: mooi natuurlijk

Halfverhardingsproducten hebben een vriendelijke en natuurlijke uitstraling, zijn relatief goedkoop en gemakkelijk aan te leggen.

Het BVB Landscaping assortiment bevat HanseGrand®, Stabilizer, Schors Valveilig, kleischelpen en gewassen schelpen. Afhankelijk van de opbouw worden hiermee wandel- en fietspaden, parkeerplaatsen, begraafplaatsen en jeu-de-boulesbanen aangelegd.

Meer informatie over de toepassing van bovenstaande producten? Neemt u contact op met één van onze adviseurs.

Civieltechnische toepassing halfverharding

Halfverhardingen hebben vaak een semi-civieltechnische toepassing en moeten daarom stabiel zijn. De onderbouw of fundatie is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Net als bij verhardingen dient er vooraf nagedacht te worden over de vraag waar overtollig hemelwater naartoe afgevoerd moet worden.

Indien gewenst kan BVB Landscaping meedenken in de (civiel)technische opbouw, waterafvoer, type halfverharding en het uiteindelijke beeld wat gewenst is voor een project.

BVB Landscaping voorziet u graag van advies over de civieltechnische toepassingen van onze halfverhardingsproducten.

Home

Klik hier om terug te gaan naar de landing page van BVB Landscaping.

Home BVB Landscaping