Verpakkingsmogelijkheden

BVB Substrates kan mengsels op een groot aantal manieren voor u verpakken en leveren. Klanten hebben de keuze uit levering in big bags, zakken of big bales, of bulkleveringen.

Bulkleveringen

Voor klanten op de Nederlandse markt en grensgebieden in de omliggende landen, bestaat de mogelijkheid om dekaarde los af te leveren. We beschikken over de meest uiteenlopende vormen van transport:
• Vrachtwagens met kiep- of horizontaal lossysteem
• Afdekdoseerwagens
• Silo’s of containers voorzien van een doseerinrichting
• Bulkleveringen voor het direct lossen
• Op de kopvulmachine: een combinatie van optimale hygiëne en het grootste gemak

Zakken

Wij beschikken over zeer moderne verpakkingslijnen en zijn in staat om producten te verpakken in zakken met verschillende afmetingen van 3 tot 70 liter. Alle pallets worden voorzien van een waterdichte krimphoes, waardoor deze stabieler en hygiënisch verpakt zijn . Bovendien kan zo de kwaliteit langer gewaarborgd worden.
De volgende verpakkingsmaten zijn bijvoorbeeld mogelijk:
• 3 liter > 600 zakken per pallet : 80 x 120 cm
• 5 liter > 400 zakken per pallet : 80 x 120 cm
• 50 liter > 51 zakken per pallet : 80 x 120 cm
• 50 liter > 72 zakken per pallet : 80 x 115 cm

Big Bags & Big Bales

Naast levering van bulkorders bieden wij klanten buiten de Nederlandse markt tevens de mogelijkheid om de gewenste producten te ontvangen in big bags. Deze verpakkingsvorm is leverbaar in 1000 liter, 1250 liter, 1750 liter en 2000 liter.

Voor de buitenlandse markt heeft BVB Substrates naast de eerder genoemde verpakkingsvormen de mogelijkheid om te leveren in big bales. Deze verpakkingsvorm wordt door een aantal klanten inmiddels ervaren als een zeer flexibel en relatief goedkoop alternatief. Door het grote aantal mogelijkheden van de verpakkingsmachine kunnen wij u de keuzevrijheid bieden om big bales te bestellen met een volume variërend van EN 2,25 m3 tot 4,5 EN m3.

Het samenpersen van het product, wat gebeurt bij deze verpakkingsvorm, maakt het mogelijk meer volume op één pallet te laden. Hierdoor kan veel op verpakkings- en transportkosten bespaard worden.

Een ander bijkomend voordeel is dat big bales geheel waterdicht zijn afgesloten, waardoor de kwaliteit van het product ook bij langere opslag goed gewaarborgd blijft