BVB College

BVB College is ons eigen kennisinstituut waarbinnen we continu werken aan het verzamelen en delen van onze kennis met betrekking tot substraten. We werken hierin samen met de Hogere Agrarische School (HAS) in Den Bosch en Wageningen University and Research (WUR). BVB College is speciaal ontwikkeld om onze klanten en relaties meer rendement te laten behalen met onze producten.

Wat is BVB College?

Middels ons kennisinstituut BVB College bieden we telers korte trainingen op HBO+ niveau. De masterclasses variëren in lengte. Zo ontwikkelen we trainingen die enkele uren beslaan, maar bieden we ook masterclasses aan die verschillende dagdelen in beslag nemen.

Onderwerpen

Welke masterclasses we aanbieden hangt af van de behoeftes we herkennen bij onze klanten. Zo bieden we geregeld trainingen in plantfysiologie en het effect van de zuurtegraad in een substraat aan. Daarnaast vinden er ook trainingen plaats waarin we uitleggen welk (chemisch) effect het substraat op een gewas heeft.

In de praktijk is gebleken dat wanneer onze klanten beter in staat zijn om de juiste afweging te maken voor en mengsel, er meer effectiviteit en rendement gehaald kan worden.

 

Indien u producten van BVB Substrates afneemt voor uw kwekerij, kunt u uw interesse in een deelname aan BVB College kenbaar maken aan uw Sales Advisor.

BVB College

Er vinden met regelmaat kennissessies plaats. Naast de sessie op onze locaties in De Lier en Grubbenvorst bieden we sinds kort ook kleinschalige online edities van BVB College aan.

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in BVB College, of wilt u weten wat BVB Substrates voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op