BVB Substrates trotse partner van Mushroom Valley

Mushroom Valley is hét internationale platform voor de paddenstoelenteelt. Al van oudsher vervult de regio Horst aan de Maas een spilfunctie als het gaat om veredeling, toelevering, techniek, productie en verwerking van paddenstoelen. Daarnaast is er vanuit het verleden een sterke binding met onderwijs en onderzoek.
Logo Mushroom Valley
Om deze vooraanstaande positie in de paddenstoelenteelt te behouden en naar de toekomst toe te versterken, werken een kleine twintig ondernemers, waaronder BVB Substrates, uit de regio Noord-Limburg samen binnen Stichting Mushroom Valley. Samen bouwen aan nieuwe inzichten op gebied van onderzoek, onderwijs en ontwikkeling om ‘onze’ paddenstoelensector onder de aandacht te brengen en om de dynamiek in deze branche te versterken. Mushroom Valley zal geregeld bijeenkomsten organiseren voor haar leden om onder het motto: ‘Lets’s build business together’ en elkaar up-to-date te houden over de ontwikkelingen in de paddenstoelen sector.

Samen werken we aan een goede toekomst

De ambitie van Mushroom Valley is door samenwerking te bouwen aan nieuwe inzichten op gebied van onderzoek, onderwijs en ontwikkeling om zo de paddenstoelensector onder de aandacht te brengen, de dynamiek in de branche te versterken en kansen voor de sector te verwaarden. Deze ambitie is vertaald naar doelstellingen, die zijn samengevat in zes thema’s:

BVB Substrates neemt deel aan Mushroom Valley als expert in de productie van dekaarde. Wil je meer weten over de doelen die we nastreven in dit samenwerkingsverband? Neem dan een kijkje op de website van Mushroom Valley.