Interview: EuroTree

Boomkwekerij EuroTree Horst B.V. gebruikt al meer dan 20 jaar substraat van BVB Substrates. Ze gebruiken zowel substraat als afdekmiddel van BVB Substrates. Dankzij goede samenwerking en een sterke relatie hebben we het leverings- en oppotproces samen kunnen optimaliseren. 

Grower story: Rossberries

De substraten van BVB Substrates worden wereldwijd gebruikt door zacht fruittelers. Via onze producten en steun helpen we kwekers om te gaan met diverse uitdagingen in de markt. Voor dit interview zijn we naar Rossberries, een blauwebessenkwekerij in Zuid-Afrika gereisd.

Interview Berry Hill

Onze Sales Advisors bezoeken klanten over de hele wereld. Tijdens een van de bezoeken aan aardbeienteler José Ignacio Castillo in Mexico nam José Ignacio de tijd om zijn verhaal op camera met ons te delen.

Interview SA Mushrooms

Australische champignonteler Nick Femia verwelkomde ons op zijn champignonkwekerij. In deze video kijken we rond terwijl Nick meer vertelt over zijn groeiende bedrijf en hoe hij al meer dan twintig jaar met dekaarde van BVB Substrates werkt.

Uitstekende plantkwaliteit bij Hofland Flowering Plants

Siertelers streven ernaar mooie, hoogwaardige planten te kweken waar mensen thuis lang van kunnen genieten. In deze video bezoekt onze Sales Advisor een van onze klanten om te laten zien hoe onze hoogwaardige substraten hen helpen de beste planten voor consumenten te creëren.

Raspberry Green – op maat gemaakte substraten

De afgelopen maanden hebben Thwan van Gennip en BVB Substrates samengewerkt aan de optimale samenstelling van enkele op maat gemaakte substraten voor verschillende frambozenplantenrassen.

Interview: samenwerking AMA Horticulture

Met dit artikel richten we ons op de waardevolle en unieke samenwerking tussen BVB Substrates en A.M.A. Horticulture Inc. Met Connie Bradt-Monsma en Elise Johnson bespreken we welke waardes en doelen A.M.A. heeft en wat de samenwerking zo bijzonder maakt.

Interview Berry Blue

Het succes van onze klanten staat bij ons centraal. Om die reden vinden we het belangrijk aandacht te besteden aan de verschillende verhalen en uitdagingen van onze kwekers. Dit keer bezoeken we een blauwe bessen kweker in Servië.

Interview: Little Leaf Farms

Little Leaf Farms in Massachusetts (VS) gebruikt producten van BVB Substrates in hun geavanceerde slakwekerij. In dit artikel spreken we de hoofdkweker van deze succesvolle kwekerij.

Interview plantenkwekerij van den Elzen

Langs de binnenwegen van Erp wisselen de velden asperges en aardbeien elkaar af. Plantenkwekerij Van den Elzen drukt haar stempel op het landschap van de Brabantse zandgronden. Ver over de grenzen waarderen telers de kwaliteit van het geteelde plantmateriaal. Die kwaliteit hangt nauw samen met de juiste keuze voor leveranciers van grondstoffen. Op substraat mag je niet bezuinigen, vindt de plantenkweker.