Uitstekende plantkwaliteit bij Hofland Flowering Plants

Siertelers streven ernaar mooie, hoogwaardige planten te kweken waar mensen thuis lang van kunnen genieten. In deze video bezoekt onze Sales Advisor een van onze klanten om te laten zien hoe onze hoogwaardige substraten hen helpen de beste planten voor consumenten te creëren.

Raspberry Green – op maat gemaakte substraten

De afgelopen maanden hebben Thwan van Gennip en BVB Substrates samengewerkt aan de optimale samenstelling van enkele op maat gemaakte substraten voor verschillende frambozenplantenrassen.

Interview: samenwerking AMA Horticulture

Met dit artikel richten we ons op de waardevolle en unieke samenwerking tussen BVB Substrates en A.M.A. Horticulture Inc. Met Connie Bradt-Monsma en Elise Johnson bespreken we welke waardes en doelen A.M.A. heeft en wat de samenwerking zo bijzonder maakt.

Interview Berry Blue

Het succes van onze klanten staat bij ons centraal. Om die reden vinden we het belangrijk aandacht te besteden aan de verschillende verhalen en uitdagingen van onze kwekers. Dit keer bezoeken we een blauwe bessen kweker in Servië.

Interview: Little Leaf Farms

Little Leaf Farms in Massachusetts (VS) gebruikt producten van BVB Substrates in hun geavanceerde slakwekerij. In dit artikel spreken we de hoofdkweker van deze succesvolle kwekerij.

Interview plantenkwekerij van den Elzen

Langs de binnenwegen van Erp wisselen de velden asperges en aardbeien elkaar af. Plantenkwekerij Van den Elzen drukt haar stempel op het landschap van de Brabantse zandgronden. Ver over de grenzen waarderen telers de kwaliteit van het geteelde plantmateriaal. Die kwaliteit hangt nauw samen met de juiste keuze voor leveranciers van grondstoffen. Op substraat mag je niet bezuinigen, vindt de plantenkweker.

Interview Boomkwekerij Eurotree

Op circa 100 hectare vollegrond, kas en containerveld telen Wilbert Christiaens en Eef van Os in het Limburgse Melderslo een breed assortiment coniferen, heesters en vormsnoeiplanten. ‘Waar wij goed in zijn? Waar niet in, kun je beter vragen’, lacht Wilbert. Dan serieus: ‘Onze kracht zit in de kwaliteit van onze producten. We werken netjes, komen afspraken na en staan voor eerlijke handel.’

Interview Champignonkwekerij

Precies leveren wat de klant vraagt: dat is het credo van het innovatieve Duitse familiebedrijf Rheinische Pilz-Zentrale (RPZ). Dat het daarin goed slaagt, blijkt wel uit de gestage groei van het bedrijf. Duitse consumenten waarderen de duurzaam geteelde paddenstoelen uit de regio, die passen bij een gezonde levensstijl.

Interview Orchideeënkwekerij Artisan

Wilco Verhoeven, eigenaar van orchideeënkwekerij Artisan in Nieuwaal vertelt over de reis die Artisan de afgelopen jaren heeft gemaakt en de ondersteunende rol die BVB Substrates speelt.

Interview van Gennip

Thwan van Gennip produceert aardbeien en frambozen en vermeerdert aardbeien-, frambozen-, bramen- en aspergeplanten. Kwaliteit staat centraal. Deze waarborgt hij door gebruik te maken van een netwerk van betrouwbare, professionele adviseurs en toeleveranciers. BVB Substrates is er hier een van. In dit artikel is Thwan van Gennip aan het woord over zijn kwekerij.