Onder Landscaping verstaan we alles wat groeit in de buitenlucht. Wereldwijd zijn wij leverancier van diverse substraten waaronder; Bomengranulaat en UrbanGranulaat 70-45, Bomenzand en UrbanSand 60-40, Bomengrond, Dressgrond en Dresszand, Daktuinsubstraat en UrbanRoof, Voedingsmix en andere bodemverbeteraars die in het openbaar groen gebruikt worden. Daarbij zijn we ook actief in de sector Sport & Golf met o.a. Bunkerzand, Dressgrond, Dresszand en halfverhadingen als BSB kleischelpen. Indien wenselijk kunnen wij tevens een substraat op maat produceren.

Bomen en planten

BVB Substrates heeft verschillende producten voor de aanplant van bomen en planten in stedelijk- en openbaar groen. Wij leveren zowel standaard mengels als opmaat gemaakt substraat voor verschillende typen bomen en planten.

Lees verder…

Daktuinen

Groendaken zorgen voor meer groen in stedelijke gebieden. Ze hebben tal van nuttige voordelen. BVB Substrates heeft verschillende productoplossingen voor de aanleg van daktuinen zowel in bulk als speciale Urbanscape cassettes.

Lees verder…

Halfverharding

Halfverhardingen hebben een mooie en natuurlijke uitstraling. BVB Substrates heeft Hansegrand, BSB Kleischelpen en Gewassen schelpen in haar assortiment. Afhankelijk van de opbouw worden er wandel- en fietspaden, parkeerplaatsen, autowegen en begraafplaatsen mee aangelegd.

Golf & sport

Om greens op golfbanen en sportvelden zo strak mogelijk te krijgen, moet er een aantal keer per jaar gedresst worden om oneffenheden weg te krijgen. Met de juiste dressgronden kunnen er veel verbeteringen bereikt worden. BVB Substrates levert dressgronden en diverse typen zandproducten.

Greensand

Door de toevoeging van olivijn aan onze substraten kan CO2 vast worden gelegd. De samenstelling en de invloed van olivijn in onze substraten zijn zorgvuldig afgewogen en dit heeft geresulteerd in een range producten met optimaal resultaat voor particuliere tuinen en openbare ruimten.

Vragen over substraten voor openbaar groen?

Neem contact op met
Afdeling LandscapingT +31 (0) 174 53 54 18
landscaping@bvb-substrates.nl